Auto

BMW zbulon zyrtarisht “beben” super sportive 128ti të ri

BMW zbulon zyrtarisht “beben” super sportive 128ti të ri

BMW zyrtarisht është duke rikthyer pakon sportive Turismo. Kjo pako u prezantua për herë të parë në të 60-tat me modelin 1800 TI, pas tij në modelet 2000TI dhe 2002TI dhe në të 90-tat në modelet 323ti Compact dhe 325ti Compact.

Ndryshe nga paraardhësit e tij, 128ti dërgon fuqinë e tij në rrotat e para ndërsa përdorë disa përditësime të M135i xDrive, transmeton KOHA.