Auto

VW investon për prodhimin e automjeteve elektrike

VW investon për prodhimin e automjeteve elektrike

Berlin, 29 shtator – Prodhuesi gjerman i automobilave ”Volkswagen” paralajmëroi se do të investojë 15 miliardë euro në prodhimin e automjeteve elektrike përmes investimit të përbashkët në Kinë.

Më tej theksohet se midis viteve 2020 dhe 2024 kompania gjermane përmes tre investitorëve të ndryshëm, do të investojë 15 miliardë euro në automjetet elektrike.