Auto

Kompanitë e automobilave padisin administratën Trump

Kompanitë e automobilave padisin administratën Trump

Kompanitë e automobilave Tesla, Volvo, Fordi dhe Mercedes-Benzi kanë paditur administratën e presidentit amerikan Donald Trump, për t’i dhënë fund atyre që shefi i Teslas, Elon Musk, i ka quajtur tarifa “të paligjshme” për importin e mallrave të caktuara nga Kina.

Padia, e bërë këtë javë, ka në cak tarifat 25 për qind të vendosura nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për një listë produktesh që importohen nga Kina.