Auto

BMW shfaq 2 super modele sportive M, BMW M3 dhe M4

BMW shfaq 2 super modele sportive M, BMW M3 dhe M4

Divizioni sportiv i veturave M të BMW-së, ka zbuluar 2 modele të reja 2021 të modelit M3 dhe M4.

M3 Sedan dhe M4 Coupe tashmë janë shfaqur online me përditësime të shumta super sportive.