Auto

Volkswagen e shndërron Caddyn në automjet për kamping

Volkswagen e shndërron Caddyn në automjet për kamping
 

Prodhuesi prestigjioz gjerman i automjeteve, Volkswagen, gjatë muajit qershor pati paralajmëruar se Caddy i ri do të bëhet edhe me version për kamping, California. E kjo tani ka ndodhur.

Caddy California, ndër të tjera, ka një krevet, set ulësesh për kamping dhe një tavolinë të vogël, si dhe si opsion ka edhe një kuzhinë të vogël, transmeton KOHA.