Auto

Motoçikleta e së nesërmes me bazë në natyrë

 

Metal. Gomë. Lëkurë. Kur bëhet fjalë për motoçikleta, materialet që përdoren për t’i prodhuar ato janë po aq të rëndësishme sa vetë përvoja për ngasjen e tyre.

Ananasi, farat e lirit dhe algat? Më shumë tingëllojnë si përbërës për ndonjë sallatë sesa për një dyrrotësh. Megjithatë një kompani amerikane po shpreson ta ndryshojë këtë.