Auto

Ferrari 360 Modena, super-limuzina e zgjatur

 

Kjo limuzinë që e shohim në foto është Ferrari 360 Modena dhe aktualisht është në shitje në Australi. Në vitin 2012 kjo veturë sportive është dërguar në Australi ku edhe është prerë në gjysmë dhe kështu është transformuar në limuzinë.