Auto

Transformimi i plotë i Honda Z600

Transformimi i plotë i Honda Z600

Në qytetin amerikan, Richmond, një model i Hondës së vitit 1972 është transformuar tërësisht.

Honda Z600 prodhohej në periudhën ndërmjet viteve 1970-1974 dhe motori i dy-cilindrik kishte 600 kubikë, kështu që është e qartë se ky version 4X4 shkon shumë më larg.