Auto

Tesla po merr porosi të Cybertruck-it në Kinë

Tesla po merr porosi të Cybertruck-it në Kinë

Tesla ka hapur rezervimet në Kinë për veturën Cybertruk e cila është e tëra elektrike, një veprim i cili do të testojë apetitin e tregut për këtë veturë të madhe dhe futuristike.

Cybertruck, i cili u zbulua në nëntor në qendrën Tesla Design në Californi, nuk pritet të prodhohet deri në fund të vitit 2022. Por, shumë amerikanë kanë dhënë 100 dollarë depozitë për këtë veturë.