Auto

Winnebago F17 RV, kapsulë kohore e vitit 1968

Winnebago F17 RV, kapsulë kohore e vitit 1968

1968-a ishte vit i cili ndryshoi Amerikën dhe botën, me shumë ngjarje që ishin argëtuese e frymëzuese, por dhe shkatërruese. Apollo 8 u sill rreth orbitës së Hënës dhe u kthye në tokë, Marthin Luther King Jr e Bobby Kennedy u vranë. Gjatë gjithë asaj kohe, kamp-shtëpiza Winnebago F17 RV, po shëtiste nëpër rrugët e Amerikës, shkruan MotorTrend.

Kompania e cila e prodhoi këtë veturë kampingu, promovoi modelin Winnebago F17 si “Mjet për familje të reja, veturë ekonomike dhe shkon ku do që shkojnë të gjitha veturat, parkohet kudo me lehtësi. F17 ofron më shumë hapësirë banimi, sesa autobusët e kampingut”.