Auto

FASK kërkon që të lejohen garat në automobilizëm

FASK kërkon që të lejohen garat në automobilizëm

Pas zbehjes së pandemisë dhe lehtësimeve të bëra, madje edhe lejimit të rifillimit të futbollit, Federata e Auto Sportit e Kosovës kërkon që të lejohet zhvillimi edhe i garave në automobilizëm, sidomos të atyre në të cilat mundësia e përhapjes së virusit është fare e vogël, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

FASK-u shton se natyrisht që garat do të zhvillohen pashikues.