Auto

Rolls-Royce do të mbyll 9 mijë vende pune

Rolls-Royce do të mbyll 9 mijë vende pune

Rolls-Royce planifikon të heq nga puna së paku 9 mijë persona, apo më shumë se një të gjashtën e fuqisë së saj punëtore, për shkak të gjendjes ekonomike të krijuar për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Kjo kompani, e cila prodhon motor për aeroplanë, si Boeing 787 dhe Airbus 350, ka bërë të ditur se mund të mbyll disa prej fabrikave të saja për ta përballuar krizën, transmeton KOHA.