Auto

Nissani ul pritshmëritë

 

Menaxhmenti i Nissanit është bindur që kompanisë i duhet të ulë prodhimin dhe të ristrukturojë planin për muajin e ardhshëm. Sipas “Reutersit”, kompania ka vendosur të ulë edhe tragetin e shitjes për një milion vetura në vit.

Edhe para shpërndarjes së koronavirusit, shitjet dhe të hyrat e Nissanit ishin goditur, duke detyruar një plan të ri agresiv për zgjerim. Pandemia i dha një tjetër goditje. Targetet e reja s’janë finalizuar, e s’dihet a do të zyrtarizohet ndonjë pas goditjes së re.