Auto

Shtyhet panairi i Pekinit

Shtyhet panairi i Pekinit
 

Organizatorët e panairit të veturave në Pekin, i paraparë për t’u mbajtur në fund të prillit, kanë bërë të ditur se eventi është shtyrë për shkak të koronavirusit.

Tani ai do të mbahet në fund të muajit shtator dhe fillim të tetorit.