Auto

Shefat e kompanive gjermane të veturave diskutojnë me Merkelin për të rinisur prodhimin

Shefat e kompanive gjermane të veturave diskutojnë me Merkelin për të rinisur prodhimin

Shefat e Volkswagenit, BMW-së dhe Daimlerit, kanë biseduar me kancelaren gjermane Angela Merkel për të diskutuar se si t’i kthehen prodhimit, ka raportuar gazeta “Handelsblatt”.

Prodhuesit kanë ndalur prodhimin pasi qeveritë nëpër botë kanë imponuar izolimin për të parandaluar shpërndarjen e koronavirusit.