Auto

Shfaqen fotografitë e reja të Caddyt tërësisht të ri të Volkswagenit

Shfaqen fotografitë e reja të Caddyt tërësisht të ri të Volkswagenit
Foto: Auto Motor und Sport

Në internet kanë rrjedhur fotografitë e reja të Caddy tërësisht të ri i Volkswagenit për vitin 2021, i cili pritet të debutojë zyrtarisht në fund të këtij muaji. Ky model komercial i këtij prodhuesi prestigjioz gjerman të automjeteve, vjen me platformën MQB.

Siç mund të shohim nga fotografitë të postuara nga “Auto Motor und Sport”, gjenerata e re vjen me një dizajn tërheqës për dallim nga ajo aktuale, transmeton Koha.net. Caddy i ri për vitin 2021, po ashtu, karakterizohet me dritat LED, çatinë panoramike (te versioni për udhëtarë), si dhe ulëset e pasme më të mëdha.