Auto

Gjermanët e përforcojnë Urusin me 820 kuajfuqi

Foto: Carscoops
 

Kompania gjermane e cila merret me modifikimin e automjeteve, Keyvany, së fundmi është marrë me SUV-in e Lamborghinit, Urus.

Kjo kompani e ka përforcuar këtë Urus, transmeton Koha.net. Po ashtu, ofron paketën për aerodinamikën, dritat e reja LED, rrotat 24-inçësh me goma 295 mm të përparme dhe 355 mm të pasme , sistemin sportiv të shkarkimit të gazrave, etj.