Auto

Fiati mund të mbyllë një fabrikë të madhe në Evropë – shkaku i koronavirusit

Fiati mund të mbyllë një fabrikë të madhe në Evropë – shkaku i koronavirusit
 

Kompania Fiat Chrysler thotë se ndikimi nga epidemia e koronavirusit mund të ndalojë prodhimin në një prej fabrikave të saja evropiane brenda katër javëve.

Firmat e automjeteve janë në gjendje alarmi rreth prridhjes së mundshme në fabrikat dhe tek furnizuesit kinezë, por paralajmërimi i Fiatit është i pari që vë në pah ndikimin në Evropë, raporton BBC.