Auto

Opeli rikthehet në tregun rus

Opeli rikthehet në tregun rus
 

Prodhuesi gjerman i veturave Opel, njoftoi sot se ishte rikthyer në Rusi pasi doli katër vjet më parë nga tregu, në vitin 2015, mes një krize të rëndë ekonomike.

Valuta e rublës ruse humbi gjysmën e vlerës së saj në vitin 2014-2015 mes sanksioneve të dëmshme për aneksimin e rajonit të Krimesë në Ukrainë dhe rënien e çmimeve të naftës, një eksport i rëndësishëm ky në vend.