Auto

Si ta përdorësh veturën me xhamat e errët në Shqipëri

Si ta përdorësh veturën me xhamat e errët në Shqipëri
 

Drejtoria e Përgjithshme e Transporteve në Shqipëri ka treguar se si mund të përdoret vetura me xhamat e errët nga e cila ka disa përfitime.

Ato bllokojnë rrezet UV dhe IR të rrezikshme për shëndetin! Sigurojnë në raste thyerje xhami! Freski në ditë të nxehta! Shikim më i mirë kundërvezullues! Jetëgjatësi e interioreve! Eko-konsum, kursim, ulje e ndotjes! Siguri nga hajdutë kuriozë! Krijon privatësi e komoditet!, sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Transporteve në Shqipëri.