Auto

“N’gas (z)” me kuzhinieren e recetave unike

“N’gas (z)” me kuzhinieren e recetave unike

E ftuara e radhës në emisionin “N’gas(z)” do të jetë Linda Haxhibrahimi, e njohur për recetat e veçanta dhe emisionin dedikuar kuzhinës “Te Linda”.

Ajo ka shpalosur detaje nga fillimet e saj në televizion deri te përgatitja e librit të saj të parë të recetave dhe hapja e restorantit të saj.