Auto

Volvo ofron elektricitet falas për veturat hibride

Volvo ofron elektricitet falas për veturat hibride

Volvo do të ofroj elektricitet falas për një vit për çdo veturë të saj plug-in hibrid të blerë nga tani e deri më 30 qershor 2020.

Kjo kompani shpreson që ky program do të zvogëloj emitimin e gazrave në botë si dhe do ti inkurajoj shoferët drejt veturave elektrike, transmeton Koha.net.