Auto

Skoda paralajmëron Kamiqin në version GT

Skoda paralajmëron Kamiqin në version GT

Pas prezantimit të konceptit Vision GT në muajin qershor, prodhuesi çek i veturave përmes disa skicave paralajmëron versionin serik të këtij koncepti i cili në tregun kinez do të shitet si Kamiq GT.

Prezantimi zyrtar i Skoda Kamiq GT do të mbahet më 4 nëntor, ndërsa shitja e tij në Kinë pritet të fillojë në fund të këtij viti, transmeton Koha.net. Etiketa “GT” në emër zbulon se bëhet fjalë për versionin Coupe-SUV të Kamiqit, sikur Kodiaq GT i cili është prezantuar dhe tashmë shitet në Kinë.