Auto

ABT e bën Audi TT RS-in e ri me 450 kuajfuqi

ABT e bën Audi TT RS-in e ri me 450 kuajfuqi

Kompania e njohur ABT Sportsline, ofron paketën për modifikim edhe për modelin atraktiv sportiv TT RS të Audit.

Motorin 2.5-litër Turbo me 5 cilindra të këtij modeli, ABT-ja e ka përforcuar nga 395 në 450 kuajfuqi si dhe për këtë TT RS ka zgjedhur sistemin e ri sportiv të shkarkimit të gazrave nga çeliku, transmeton Koha.net.