Auto

Në fundjavë automobilistët i kthehen garës malore në Grashticë

Në fundjavë automobilistët i kthehen garës malore në Grashticë

Pas Krujës e Buzetit, automobilistët e Kosovës këtë fundjavë rikthehen në kampionatin vendor, me garën e disiplinës malore, e cila mbahet në Grashticë dhe pritet me interesim, sidomos nga dashamirët e autosportit në kryeqytet, pasi shtegu është shumë afër, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tutje thuhet se autoklubi “Prishtina Racing Team”, në bashkëpunim me Federatën e Auto Sportit të Kosovës dhe Kuvendin Komunal të Prishtinës i kanë marrë të gjitha masat për organizim sa më të mirë të kësaj gare, e pesta me radhës e disiplinës malore, transmeton Koha.net.