Auto

Zbulohet çmimi i Ferrarit më të fuqishëm në histori

Zbulohet çmimi i Ferrarit më të fuqishëm në histori
 

Hibridi me emrin SF90 Stradale do të lëvizë me motor turbo 3.9-litra V8 me 780 kuaj fuqi.

Përveç kësaj, ka edhe tre elektromotorë të sinkronizuar me agregatin turbo-benzinë, një i instaluar ndërmjet motori dhe ndërruesit të shpejtësive, ndërsa dy të tjerë do të mundësojnë motorin në të katër boshtet.