Auto

Opeli zgjeron ofertën me versionin 4x4 të Combo Cargos

Opeli zgjeron ofertën me versionin 4x4 të Combo Cargos
Foto: Auto motor und sport
 

Prodhuesi i njohur gjerman i veturave, Opel, njofton se ka zgjeruar ofertën e vet edhe me versionin 4x4 të modelit të ri Combo Cargo.

Combo Cargo ka sistemin francez të tërheqjes, 4x4, nga kompania “Dangel” dhe ky model në Gjermani kushton 6,400 euro më shtrenjt për dallim nga modeli standard.