Auto

Hamann me paketë të re i jep pamje “agresive” Range Roverit

Hamann me paketë të re i jep pamje “agresive” Range Roverit

Kompani e njohur e cila merret me modifikimin e veturave, Hamman, deri tani ka modifikuar versione të shumta të Range Roverit dhe tani sjell paketën e re për këtë model.

Paketa e re quhet “Mystere” dhe këtij modeli i jep një pamje “agresive”, transmeton Koha.net.