Auto

Mercedes A-Class dhe B-Class bëhen hibridë

Mercedes A-Class dhe B-Class bëhen hibridë

Mercedesi ka lansuar versionet plug-in hibrid të serive A-Class dhe B-Class, të quajtura A 250 e dhe B 250 e.

Të tri modelet do të jenë të gjendje për porosi nga fundi i vitit, ndërsa modelet do të dalin në rrugë në fillim të 2020-s.