Auto

Nissan Juke i ri arrin në fillim të shtatorit

Nissan Juke i ri arrin në fillim të shtatorit

Fotografitë nuk zbulojnë shumë, përveç se Juke i ri do të dritat LED me kornizë në formë të rrumbullakët ndërsa maska e përparme e tij ngjan me atë të versioneve të reja X-Trail dhe Murano.

Nissan nuk zbuloi shumë për Juken e ri, por fotografitë e këtij modeli të shkrepura gjatë testimit treguan se po ndjek dizajnin “fanky” të paraardhësit të tij. Para së gjithash, kjo ka të bëjë me linjat muskulore të anës së prapme të automjetit.