Auto

Aston Martin Valkyrie me 1.160 kuajfuqi shfaqet në pistën “Silverstone”

Aston Martin Valkyrie me 1.160 kuajfuqi shfaqet në pistën “Silverstone”

Super-vetura e re e Aston Martinit, Valkyrie, këtë fundjavë është shfaqur në pistën britanike të garave “Silverstone”.

Aston Martin Valkyrie është në version hibrid dhe është i kombinuar me motorin V12 Cosworth, transmeton Koha.net. Po ashtu, Valkyrie në total është me kapacitet prej 865 kW/1.160 kuajfuqi.