Auto

Lamborghini Urus i ri vjen më i ligë, i egër dhe agresiv

Lamborghini Urus i ri vjen më i ligë, i egër dhe agresiv

Kompania RDB LA nga Los Anxhelos është përkujdesur për pamjen edhe më agresive, më të ligë e më të egër të Urusit të Lamborghinit.

Kjo kompani tani ofron paketën e re për aerodinamikën e Urusit dhe set të ri të rrotave, transmeton Koha.net.