Auto

Motoçikleta më unike në botë, kaloi 40 vjet e fshehur në mur

Motoçikleta më unike në botë, kaloi 40 vjet e fshehur në mur

Një motoçikletë tërësisht e paprekur 100-vjeçare, e quajtur Traub, është gjetur brenda një muri. Ajo ende është në gjendje pune dhe është një model unik.

Ekspertët thonë se nuk ka një motoçikletë tjetër Traub dhe shumë koleksionistë u habitën pse kaloi 40 vjet e fshehur brenda një muri.