Auto

Citroen do të prezantojë muajin e ardhshëm veturën elektrike të së ardhmes

 

Kompania e njohur franceze e veturave, Citroen, do të vazhdojë të shënojë 100 vjet të ekzistencës me një model tjetër debutues.

Në Paris, më 16 maj, do të prezantojë një koncept pa emër, i cili e shpall atë si një “vizion ultra komfor dhe plotësisht elektrik”.