Auto

Volkswagen dhe Amazon me shërbim të ri për produktivitetin

 

Volkswagen do të bashkojë forcat me Amazon për të krijuar shërbimin virtual të ashtuquajtur ”cloud” që pritet të rrisë produktivitetin në fabrikat e montimit, njoftoi prodhuesi gjerman i veturave.

”Qëllimi është krijimi i ‘Volkswagen Industrial Cloud’ që do të lidhë 122 fabrika të VW rreth botës për përshpejtimin e procesit të montimit”, deklaroi Volkswagen.