Auto

Më 2020-ën modeli elektrik i parë serik i Skodas

Më 2020-ën modeli elektrik i parë serik i Skodas

Prodhuesi çek do të ekspozojë në Panairin e Gjenevës konceptin e modelit të ardhshëm me energji elektrike Vizioni iV.

Volkswagen seriozisht është nxehur për të prodhuar automjete elektrike, që do të thotë se markat e tjera në pronësi të grupit gjerman, të tilla si Audi, Seat dhe Skoda, janë duke lëvizur në të njëjtën drejtim, transmeton ksp.