Auto

Kahn Design prezanton Defenderin e ri “super hero”

Kahn Design prezanton Defenderin e ri “super hero”

Kompania e njohur britanike, Kahn Design, dhe nën-brendi i saj Chelsea Truck Company prezantojnë edhe një model tjetër të modifikuar të Land Rover Defenderit.

Projekti i tyre më i ri quhet Chelsea Truck Company Silver Superhero Defender, dhe është i bazuar në Land Rover Defender 2.2 TDCI 110 Hard Top.