Auto

Kompania italiane e motoçikletave prezanton biçikletën e saj të parë elektrike

Kompania italiane e motoçikletave prezanton biçikletën e saj të parë elektrike

Kompania e njohur italiane e motoçikletave, Ducati, ka prezantuar një biçikletë elektrike në bashkëpunim me kompaninë Thok E-bikes.

Kreacioni i ri i kësaj kompanie italiane është gjithmonë me dy rrota, dhe nuk është një motoçikletë por “Mountain Bike” (biçikletë për terrenet malore).