Auto

Manhart e bën më të ashpër Urusin e Lamborghinit

Manhart e bën më të ashpër Urusin e Lamborghinit

Kompania e njohur gjermane që merret me modifikimin e veturave, Manhart Performance, së fundmi është marrë me modelin atraktiv Urus të Lamborghinit.

Manhart Performance për Urusin ka zgjedhur paketën për aerodinamikën të bërë nga fibra të karbonit si dhe për përforcimin e motorit të tij, transmeton Koha.net. Kështu, tani Urusi është bërë një SUV i ashpër.