Auto

Jaguar F-Pace me 670 kuajfuqi e interier luksoz

Jaguar F-Pace me 670 kuajfuqi e interier luksoz

Pas Coupes sportive F-Type (i quajtur LFT-666), kompania britanike Lister Motor Company ka përgatitur edhe SUV-in F-Pace të modifikuar të Jaguarit, i quajtur Lister LFP.

Lister, së bashku me publikimin e disa fotografive, ka deklaruar se LFP vjen me motor 5.0-litër V8 me kapacitet prej 670 kuajfuqi, transmeton Koha.net. Me këtë fuqi, ky F-Pace shpejtësinë nga 0 deri në 100 kilometra në orë e arrin për 3,5 sekonda dhe atë maksimale deri në 322 km/h.