Auto

Opeli feston 120 vjetorin me modele elektrike

Opeli feston 120 vjetorin me modele elektrike

Opel në vitin 2019 feston 120 vjet të prodhimit të makinave dhe ky jubile do të shënohet me fillimin e modeleve elektrike dhe plug-in hibride.

Kur bëhet fjalë për veturat elektrike, padyshim më e rëndësishmja është Corsa EVC, e cila është planifikuar për vitin e ardhshëm.