Aston Martin shndërron modelin klasik në veturë tërësisht elektrike

Aston Martin shndërron modelin klasik në veturë tërësisht elektrike

09 December 2018 20:35

Prodhuesi britanik Aston Martin, ndër klasikët e të cilit janë më të dëshiruarit dhe më të kërkuarit në botë, ka një plan për të siguruar një të ardhme edhe më të sigurt për modelet e saj të pavdekshme.

Aston Martin planifikon që modelin DB6 MkII Volante nga viti 1970 ta shndërrojë në një veturë tërësisht elektrike.

Versioni tërësisht i këtij modeli klasikë do të përfshijë elementet nga programi “Rapide E”, transmeton ksp.

Kjo DB6 MkII Volante e Aston Martinit do të jetë vetura e parë klasike tërësisht elektrike, por kjo kompani britanike në të ardhmen planifikon që të shndërrojë edhe modele tjera klasike.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme