Auto

Kategoritë e automjeteve që nuk do lejohen të importohen në Shqipëri

Kategoritë e automjeteve që nuk do lejohen të importohen në Shqipëri
Foto: Ilustrim

Nesër hyn në fuqi vendimi për ndalimin e importit të automjeteve të përdorura që janë prodhuar para vitit 2009.

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave risjell në vëmendje kategoritë për të cilat do të zbatohet dhe nuk do të zbatohet ky vendim.