Auto

Kështu duket Audi R8 i ri

Kështu duket Audi R8 i ri

Në fund të tetorit, Audi prezantoi R8-shin e modifikuar ndërsa tani kemi mundësinë të shohim me hollësi se si duket ky model nga jashtë dhe brenda.

R8 i ristilizuar është në dispozicion në dy versione, dhe përveç ndryshimeve të vogla në eksterier, ai vjen me motor edhe më të fuqishëm.