Auto

Audi TT me katër dyer merr dritën e gjelbër

Audi TT me katër dyer merr dritën e gjelbër
Foto: Auto Express

Gjenerata e ardhshme e Audi TT do të jetë në qendër të vëmendjes, pasi që ky model sportiv do të transformohet në një veturë më praktike dhe profitabile – Coupe me katër dyer.

Këtë e ka bërë të ditur ekskluzivisht revista e njohur britanike “Auto Express”, transmeton Koha.net. Po ashtu, Audi TT Coupe me katër dyer do të prezantohet nëpër panaire për më pak se dy vjet.