Auto

Subaru planifikon një super veturë sportive për tu kthyer në garat WRC

Subaru planifikon një super veturë sportive për tu kthyer në garat WRC
 

Kanë kaluar dhjetë vjet që kur Subaru u largua nga Kampionati Botëror i Rally (WRC) dhe 20 vjet nga titulli i fundit.

Megjithatë, lajmet e fundit nga Japonia sugjerojnë se në Subaru po punon për të zhvilluar një hatchback të ri të fuqishëm, i cili do të hapë rrugën për një kthim në kampionatin e WRC.