Auto

Harley Davidson me version elektrik

Harley Davidson me version elektrik
 

Harley Davidson elektrik do të prezantohet më 6 nëntor të vitit 2019, në Milano. Ky do të jetë versioni i parë i kompanisë prestigjioze të motorëve të markës Harley Davidson me karikim elektrik.

Ai do të kushtojë 25 mijë euro dhe shpejtësia maksimale e tij do të arrijë deri në 160 km në orë.