Arbëri

Të premten, dita e parë e Bajramit të Madh

Të premten, dita e parë e Bajramit të Madh
Foto: Koha

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës përmes një njoftimi për opinionin bën të ditur se dita e parë e Bajramit të Madh (Fitër Bajramit) do të jetë e premtja, më 15 qershor, 2018, ndërsa manifestimi qendror për Republikën e Kosovës do të mbahet në Xhaminë e Madhe në Prishtinë dhe fillon në ora 04:10.

Në vazhdim njoftimi i plotë BIK-ut.