Arbëri

Hoti informon studentët e Ekonomikut për punën e MF-së

 

Ministri i Financave, Avdullah Hoti priti të enjten në takim studentët e Fakultetit Ekonomik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ku i informoi ata për zhvillimet dhe proceset nëpër të cilat po kalon Ministria e Financave.

Me këtë rast, ministri Hoti tha se Ministria e Financave si promotor i zhvillimin ekonomik dhe financiar të vendit ka hartuar politika të cilat kanë ndikuar në zhvillime shumë të mira buxhetore.