Arbëri

Shtyhet seanca ndaj katër pjesëtarëve të VV-së

 

Seanca gjyqësore ndaj katër aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje është shtyrë për në orën 14:00, pasi ka munguar Adea Batusha.

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë për sot është caktuar seanca e dytë kundër aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje Frashër Krasniqi, Atdhe Arifi, Egzon Haliti dhe Adea Batusha.